Gentle Milk

22.00

Përshkrimi:

Pastrues në formë qumështi, 200 ml, e cila siguron hidratim të lëkurës; formula përmban ekstrakte fiku, bajame të ëmbla, vitamina A dhe ekstrakte B. I përshtatshëm për heqjen e make-up-it nga lëkura normale dhe ai testohet nën kontrollin dermatologjik. Kaloni më pas tonikun për të hequr çdo mbetje.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Gentle Milk

22.00

Përshkrimi:

Pastrues në formë qumështi, 200 ml, e cila siguron hidratim të lëkurës; formula përmban ekstrakte fiku, bajame të ëmbla, vitamina A dhe ekstrakte B. I përshtatshëm për heqjen e make-up-it nga lëkura normale dhe ai testohet nën kontrollin dermatologjik. Kaloni më pas tonikun për të hequr çdo mbetje.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon