Fake Coagulated Blood Special Effects

34.0046.00

Clear
Përshkrimi:

Gjaku artificial i koaguluar u krijua që të dukej si gjak i koaguluar i njeriut. Ngjyrë e dendur me një qëndrueshmëri të gunguar, ajo nuk rrjedh dhe ngjitet mirë në lëkurë. Kjo fazë gjaku simulon pamjen e gjakut të koaguluar ose plagëve të plagëve që tashmë kanë filluar të shërohen. Kjo formulë mund të aplikohet drejtpërdrejt në lëkurë, në mukozën (gojën, hundën, afër syve, etj) ose të përzihet me efekte speciale. Resistantshtë rezistent ndaj ujit nëse nuk fërkohet dhe hiqet lehtësisht me pastrues make -upi kundra uji.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Fake Coagulated Blood Special Effects

34.0046.00

Clear
Përshkrimi:

Gjaku artificial i koaguluar u krijua që të dukej si gjak i koaguluar i njeriut. Ngjyrë e dendur me një qëndrueshmëri të gunguar, ajo nuk rrjedh dhe ngjitet mirë në lëkurë. Kjo fazë gjaku simulon pamjen e gjakut të koaguluar ose plagëve të plagëve që tashmë kanë filluar të shërohen. Kjo formulë mund të aplikohet drejtpërdrejt në lëkurë, në mukozën (gojën, hundën, afër syve, etj) ose të përzihet me efekte speciale. Resistantshtë rezistent ndaj ujit nëse nuk fërkohet dhe hiqet lehtësisht me pastrues make -upi kundra uji.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon