Eyebrow Pencil

19.00

Clear
Përshkrimi:

Ky laps eshte i perdorshem per cfaredo lloj lekure. Permban nje teksture qe zgjat shume dhe eshte teper e pigmentuar.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Eyebrow Pencil

19.00

Clear
Përshkrimi:

Ky laps eshte i perdorshem per cfaredo lloj lekure. Permban nje teksture qe zgjat shume dhe eshte teper e pigmentuar.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon