Eye Prime

27.00

Përshkrimi:

Primer (bazë) për sytë, 5.5 ml, e pasuruar me dyllë dhe pluhura minerale, e cila krijon një bazë shumë të qëndrueshme të produkteve të syrit,ndihmon dhe në intesifikimin e ngjyrave të toneve. Tonaliteti i lehtë i ngjyrës që përmban Eye Prime korrigjon dhe imperfeksionet e vogla (skuqjen,kapilarët ). Aplikohet gjithmonë perpara cdo produkti që do të aplikohet tek sytë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Eye Prime

27.00

Përshkrimi:

Primer (bazë) për sytë, 5.5 ml, e pasuruar me dyllë dhe pluhura minerale, e cila krijon një bazë shumë të qëndrueshme të produkteve të syrit,ndihmon dhe në intesifikimin e ngjyrave të toneve. Tonaliteti i lehtë i ngjyrës që përmban Eye Prime korrigjon dhe imperfeksionet e vogla (skuqjen,kapilarët ). Aplikohet gjithmonë perpara cdo produkti që do të aplikohet tek sytë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon