Extreme Cleanser

34.00

Përshkrimi:

Ky vaj pastrues siguron hidratimin e lëkurës; formula përmban ekstrakte të arrës së kajsisë, pjeshkës, Vitaminës B dhe E. I përshtatshëm për heqjen e make-up-it p tëpër gjitha llojet e lëkurës; është pa alkool dhe testohet nën kontrollin dermatologjik. Veçanërisht i përshtatshëm për heqjen e produkteve të papërshkueshëm nga uji.

Mënyra e përdorimit:
Kaloni tonikun për të hequr çdo mbetje.
Ingredientët:

Extreme Cleanser

34.00

Përshkrimi:

Ky vaj pastrues siguron hidratimin e lëkurës; formula përmban ekstrakte të arrës së kajsisë, pjeshkës, Vitaminës B dhe E. I përshtatshëm për heqjen e make-up-it p tëpër gjitha llojet e lëkurës; është pa alkool dhe testohet nën kontrollin dermatologjik. Veçanërisht i përshtatshëm për heqjen e produkteve të papërshkueshëm nga uji.

Mënyra e përdorimit:
Kaloni tonikun për të hequr çdo mbetje.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon