Extra Strong HAIRSPRAY 400ml

20.00

Përshkrimi:

Ky është një llak flokësh ekstra i fortë për pamje afatgjata.

Llak flokësh të padukshëm me mbajtje tepër të fortë karakterizuar nga një mjegull shumë e imët, pothuajse e paprekshme.

-i jep strukturë flokëve

-rezistent ndaj lagështisë

-është i punueshëm edhe pas aplikimit

-thahet shpejt

-është e lehtë për tu hequr

Formula është pa paraben dhe pa ngjyra të shtuara.

 

Vendoseni në mënyrë të barabartë në flokët e tharë me peshqir, në të gjithë flokët. Vazhdoni me stilimin e dëshiruar. Mund të aplikohet edhe në flokë të thatë si përfundim hidratues. Në varësi të dendësisë së flokëve, gjatësisë dhe efektit që duhet të merret, rekomandohet të aplikoni 4g deri 8g produkt.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Extra Strong HAIRSPRAY 400ml

20.00

Përshkrimi:

Ky është një llak flokësh ekstra i fortë për pamje afatgjata.

Llak flokësh të padukshëm me mbajtje tepër të fortë karakterizuar nga një mjegull shumë e imët, pothuajse e paprekshme.

-i jep strukturë flokëve

-rezistent ndaj lagështisë

-është i punueshëm edhe pas aplikimit

-thahet shpejt

-është e lehtë për tu hequr

Formula është pa paraben dhe pa ngjyra të shtuara.

 

Vendoseni në mënyrë të barabartë në flokët e tharë me peshqir, në të gjithë flokët. Vazhdoni me stilimin e dëshiruar. Mund të aplikohet edhe në flokë të thatë si përfundim hidratues. Në varësi të dendësisë së flokëve, gjatësisë dhe efektit që duhet të merret, rekomandohet të aplikoni 4g deri 8g produkt.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon