Essential Scrub 60ML

30.00

Përshkrimi:

Veprimi mekanik me mikrosfera natyrore.
Ideale për lëkurë me njolla dhe vaj.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Essential Scrub 60ML

30.00

Përshkrimi:

Veprimi mekanik me mikrosfera natyrore.
Ideale për lëkurë me njolla dhe vaj.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon