Essential Micellar Water 200ML

25.00

Përshkrimi:

Produkt shumëfunksional 3-në-1 për fytyrën, sytë dhe buzët
Ideale për pastrim të shpejtë dhe freskues
Nuk ka nevojë të lahet
Pa parfum

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Essential Micellar Water 200ML

25.00

Përshkrimi:

Produkt shumëfunksional 3-në-1 për fytyrën, sytë dhe buzët
Ideale për pastrim të shpejtë dhe freskues
Nuk ka nevojë të lahet
Pa parfum

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon