ENERGIZING Thickening Tonic 100 ml

30.00

Përshkrimi:

Lëreni në tonik për të rritur diametrin e fibrave të flokëve duke i zgjeruar që në aplikimin e parë.
Flokët duken me shkëlqim dhe të plotë, por jo të rënduara.
Rigjeneron dhe gjallëron lëkurën e kokës.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

ENERGIZING Thickening Tonic 100 ml

30.00

Përshkrimi:

Lëreni në tonik për të rritur diametrin e fibrave të flokëve duke i zgjeruar që në aplikimin e parë.
Flokët duken me shkëlqim dhe të plotë, por jo të rënduara.
Rigjeneron dhe gjallëron lëkurën e kokës.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon