ENERGIZING Seasonal Superactive 100 ml

50.00

Përshkrimi:

Locion rigjenerues i rekomanduar si në rastet e humbjes së flokëve për shkak të stresit dhe faktorëve sezonalë, ashtu edhe si një trajtim parandalues. Zvogëlon humbjen e flokëve dhe përmirëson dendësinë e trupit te flokut. Përpunoni të gjithë lëkurën e lagur të kokës, pasi të keni larë flokët me Shampo Energjizuese.

Mënyra e përdorimit:
Spërkateni në të gjithë lëkurën e kokës së lagur pasi të keni larë flokët me Shampon Energizuese.
Ingredientët:
AQUA / WATER / EAU, ALCOHOL DENAT., EUCALYPTOL, PROPANEDIOL, MENTHOL, GLYCERIN, NIACINAMIDE, AGASTACHE MEXICANA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, LIMONENE, EPIGALLOCATECHIN GALLATYL GLUCOSIDE

ENERGIZING Seasonal Superactive 100 ml

50.00

Përshkrimi:

Locion rigjenerues i rekomanduar si në rastet e humbjes së flokëve për shkak të stresit dhe faktorëve sezonalë, ashtu edhe si një trajtim parandalues. Zvogëlon humbjen e flokëve dhe përmirëson dendësinë e trupit te flokut. Përpunoni të gjithë lëkurën e lagur të kokës, pasi të keni larë flokët me Shampo Energjizuese.

Mënyra e përdorimit:
Spërkateni në të gjithë lëkurën e kokës së lagur pasi të keni larë flokët me Shampon Energizuese.
Ingredientët:
AQUA / WATER / EAU, ALCOHOL DENAT., EUCALYPTOL, PROPANEDIOL, MENTHOL, GLYCERIN, NIACINAMIDE, AGASTACHE MEXICANA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, LIMONENE, EPIGALLOCATECHIN GALLATYL GLUCOSIDE
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon