Duopack

40.00

Përshkrimi:

Asistenti juaj i flokëve DuoPack përmban një furçë inovative aplikuese që rimbushet dhe pluhur volumizues. Formula plotësisht natyrore thith vajin dhe shton një nxitje të menjëhershme të trupit te flokeve

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Duopack

40.00

Përshkrimi:

Asistenti juaj i flokëve DuoPack përmban një furçë inovative aplikuese që rimbushet dhe pluhur volumizues. Formula plotësisht natyrore thith vajin dhe shton një nxitje të menjëhershme të trupit te flokeve

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon