Double Ended Shader & Smudger Brush – 204

29.00

Përshkrimi:

Nje furce me dy funde e cila ofron nga njera ane fibra qe ndihmojne per te aplikuar pluhurin e syve dhe nga ana tjeter fibra qe mundesojne sfumim sa me te lehte te produktit.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Double Ended Shader & Smudger Brush – 204

29.00

Përshkrimi:

Nje furce me dy funde e cila ofron nga njera ane fibra qe ndihmojne per te aplikuar pluhurin e syve dhe nga ana tjeter fibra qe mundesojne sfumim sa me te lehte te produktit.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon