Detoxifying Superactive 500ml

25.00

Përshkrimi:

Përfitimet

> Eliminon faktorët e mjedisit dhe mbetjet e stilit që shkaktojnë dëmtime të flokëve dhe kokës.
> Pastron dhe rigjeneron flokët.
> Pastron skalpin e kokës dhe rrit efektivitetin e trajtimeve pasuese.
> Eliminon faktorët e dëmshëm në flokë që janë të brishtë dhe të hollë për shkak të faktorëve të mjedisit.
> Me vlerën e tij të pH prej 3.9, ajo kujdeset butësisht për lëkurën pa e lodhur atë.

> Vaji i artichoke është i pasur me vitamina A, D, D2, B6 dhe C. I jep gjallëri flokëve.
> Mikrokapsulat Jojoba i bëjnë flokët të butë dhe jashtëzakonisht të shkëlqyeshëm.
> Kardamomi i jep shkëlqim flokëve duke stimuluar gjëndrat e flokëve.
> Korianderi ka veti qetësuese dhe pastruese.
> Vaji i mentes pastron dhe freskon lëkurën e kokës.

Aplikimi:

> Vendoseni duke masazhuar në flokë të lagur dhe skalp.

> Lëreni të qëndrojë për disa minuta
> Përsëriteni procesin nëse është e nevojshme.
> Lani fillimisht me ujë, pastaj me Shampo pastruese për detoksifikim Davines.
> Rekomandohet të bëni një kurë Detoxifiying çdo 6 javë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Detoxifying Superactive 500ml

25.00

Përshkrimi:

Përfitimet

> Eliminon faktorët e mjedisit dhe mbetjet e stilit që shkaktojnë dëmtime të flokëve dhe kokës.
> Pastron dhe rigjeneron flokët.
> Pastron skalpin e kokës dhe rrit efektivitetin e trajtimeve pasuese.
> Eliminon faktorët e dëmshëm në flokë që janë të brishtë dhe të hollë për shkak të faktorëve të mjedisit.
> Me vlerën e tij të pH prej 3.9, ajo kujdeset butësisht për lëkurën pa e lodhur atë.

> Vaji i artichoke është i pasur me vitamina A, D, D2, B6 dhe C. I jep gjallëri flokëve.
> Mikrokapsulat Jojoba i bëjnë flokët të butë dhe jashtëzakonisht të shkëlqyeshëm.
> Kardamomi i jep shkëlqim flokëve duke stimuluar gjëndrat e flokëve.
> Korianderi ka veti qetësuese dhe pastruese.
> Vaji i mentes pastron dhe freskon lëkurën e kokës.

Aplikimi:

> Vendoseni duke masazhuar në flokë të lagur dhe skalp.

> Lëreni të qëndrojë për disa minuta
> Përsëriteni procesin nëse është e nevojshme.
> Lani fillimisht me ujë, pastaj me Shampo pastruese për detoksifikim Davines.
> Rekomandohet të bëni një kurë Detoxifiying çdo 6 javë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon