DETOXIFYING Scrub Shampoo

10.0045.00

Clear
Përshkrimi:

Trajtimi i shampos me surfaktantë të butë me origjinë natyrale dhe grimcave pastruese. Ajo butësisht, por pastron thellësisht kokës duke e mbrojtur atë nga agresioni i radikalëve të lirë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

DETOXIFYING Scrub Shampoo

10.0045.00

Clear
Përshkrimi:

Trajtimi i shampos me surfaktantë të butë me origjinë natyrale dhe grimcave pastruese. Ajo butësisht, por pastron thellësisht kokës duke e mbrojtur atë nga agresioni i radikalëve të lirë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon