DETOXIFYING Mud 6x50ml

25.00

Përshkrimi:

Eliminon butësisht papastërtitë e thella nga flokët dhe skalpi i stresit nga substancat ndotëse.
Përdoret me Shampon Detoksifikuese, i bën flokët të pastër dhe me shkëlqim.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

DETOXIFYING Mud 6x50ml

25.00

Përshkrimi:

Eliminon butësisht papastërtitë e thella nga flokët dhe skalpi i stresit nga substancat ndotëse.
Përdoret me Shampon Detoksifikuese, i bën flokët të pastër dhe me shkëlqim.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon