Definition Mist

25.00

Përshkrimi:

Shperndajeni sprajin që krijon një efekt një ditor në flokët e sapo stiluar. Ai shton përkufizimin për fryrjet, ndërsa rrit gjithashtu shkëlqimin dhe kontrollon elektrizimin.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Definition Mist

25.00

Përshkrimi:

Shperndajeni sprajin që krijon një efekt një ditor në flokët e sapo stiluar. Ai shton përkufizimin për fryrjet, ndërsa rrit gjithashtu shkëlqimin dhe kontrollon elektrizimin.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon