DEDE Shampoo 75ml

8.00

Përshkrimi:

Shampo karakterizohet nga një shkumë e butë, e formuluar për të pastruar butësisht flokët duke e bërë atë të lehtë dhe me shkëlqim.Ideal për flokë të mesëm të imët dhe të imët dhe për pastrim të përditshëm.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

DEDE Shampoo 75ml

8.00

Përshkrimi:

Shampo karakterizohet nga një shkumë e butë, e formuluar për të pastruar butësisht flokët duke e bërë atë të lehtë dhe me shkëlqim.Ideal për flokë të mesëm të imët dhe të imët dhe për pastrim të përditshëm.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon