Curl Building Serum

10.0020.00

Clear
Përshkrimi:

Serum i lejuar për krijimin e kaçurrelave të përcaktuara, të fryra. Ky është një serum që ndërton kaçurrela shton elasticitetin dhe shkëlqimin e kaçurrelave, duke bllokuar lagështinë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Curl Building Serum

10.0020.00

Clear
Përshkrimi:

Serum i lejuar për krijimin e kaçurrelave të përcaktuara, të fryra. Ky është një serum që ndërton kaçurrela shton elasticitetin dhe shkëlqimin e kaçurrelave, duke bllokuar lagështinë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon