Concealer Lip Liner

19.00

Përshkrimi:

Laps kremoz korrigjuez me shume perdorime qe mund te perdoret per njollat e vogla te erreta dhe rrathet e zinj poshte syve. (2.1g)

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Concealer Lip Liner

19.00

Përshkrimi:

Laps kremoz korrigjuez me shume perdorime qe mund te perdoret per njollat e vogla te erreta dhe rrathet e zinj poshte syve. (2.1g)

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
1
  • Item added to cart
1
Your Cart
38.00
    Calculate Shipping
    Apply Coupon