Concealer Lip Liner

19.00

Përshkrimi:

Laps kremoz korrigjuez me shume perdorime qe mund te perdoret per njollat e vogla te erreta dhe rrathet e zinj poshte syve. (2.1g)

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Concealer Lip Liner

19.00

Përshkrimi:

Laps kremoz korrigjuez me shume perdorime qe mund te perdoret per njollat e vogla te erreta dhe rrathet e zinj poshte syve. (2.1g)

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon