Concealer Brush – Medium – 176

37.00

Përshkrimi:
Nje furce e sheshte me maje ne fibra, e cila ndihmon per te bere prekjet e fundit e fondatines dhe konsillerit ne zona te medha.
Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Concealer Brush – Medium – 176

37.00

Përshkrimi:
Nje furce e sheshte me maje ne fibra, e cila ndihmon per te bere prekjet e fundit e fondatines dhe konsillerit ne zona te medha.
Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon