Color White

26.00

Përshkrimi:

Produkt artistik, 50 gr, e cila është një krem për fytyrën dhe trupin për të dhënë ngjyrën perfektë të bardhë që përdoret për përbërjen në skenë dhe efekte speciale, për të ofruar një mbulesë të bardhë të gjatë dhe të qëndrueshme, me një përfundim gjysmë mat. Cilësia e saj kompakte dhe e dylltë mund të shtrihet dhe përzihet për aplikim të lehtë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Color White

26.00

Përshkrimi:

Produkt artistik, 50 gr, e cila është një krem për fytyrën dhe trupin për të dhënë ngjyrën perfektë të bardhë që përdoret për përbërjen në skenë dhe efekte speciale, për të ofruar një mbulesë të bardhë të gjatë dhe të qëndrueshme, me një përfundim gjysmë mat. Cilësia e saj kompakte dhe e dylltë mund të shtrihet dhe përzihet për aplikim të lehtë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon