Color Ink

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Bojëra me ngjyra në formë lëngu shumë të pigmentuara për fytyrën dhe artin e trupit. Ngjyra e saj intensive ofron një aplikim të saktë për krijime të shkëlqyera ose prekje përfundimi, me një formulë të bazuar në vaj që thahet shpejt pa plasaritje dhe jep një përfundim mat.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Color Ink

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Bojëra me ngjyra në formë lëngu shumë të pigmentuara për fytyrën dhe artin e trupit. Ngjyra e saj intensive ofron një aplikim të saktë për krijime të shkëlqyera ose prekje përfundimi, me një formulë të bazuar në vaj që thahet shpejt pa plasaritje dhe jep një përfundim mat.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon