Color Cream

26.00

Clear
Përshkrimi:

Produkt artistik në formë kremi me ngjyra është shumë të pigmentuara  me një përfundim ngjyre shumë intesive dhe të qëndrueshme që mund të përdoret në fytyrë, trup dhe flokë. Cilësia e saj kremoze shpejt mbulon sipërfaqe të mëdha dhe mund të përdoret vetëm, e përzier ose e shtresuar. Një produkt mjaft i domosdoshëm për pikturimin e trupit dhe artin e trupit, kjo formulë me bazë uji thahet shpejt stabilizohet pa u zbehur.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Color Cream

26.00

Clear
Përshkrimi:

Produkt artistik në formë kremi me ngjyra është shumë të pigmentuara  me një përfundim ngjyre shumë intesive dhe të qëndrueshme që mund të përdoret në fytyrë, trup dhe flokë. Cilësia e saj kremoze shpejt mbulon sipërfaqe të mëdha dhe mund të përdoret vetëm, e përzier ose e shtresuar. Një produkt mjaft i domosdoshëm për pikturimin e trupit dhe artin e trupit, kjo formulë me bazë uji thahet shpejt stabilizohet pa u zbehur.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon