Cinema Color Case

91.00

Përshkrimi:

Kjo palete ikonike eshte nje must per make up artistet. Permban 12 ngjyra te ndryshme te pigmentuara, te cilat mund te perdoren per syte, buzet, fytyren dhe me teper.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Cinema Color Case

91.00

Përshkrimi:

Kjo palete ikonike eshte nje must per make up artistet. Permban 12 ngjyra te ndryshme te pigmentuara, te cilat mund te perdoren per syte, buzet, fytyren dhe me teper.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon