Castor Oil

16.00

Përshkrimi:

Ky vaj vegjetal, 75 ml, është një përbërës që përdoret shpesh në kozmetikë.Mund të përdoret për të zbutur tekstilet e dendura siç janë themeli, gjaku artificial, përbërja e yndyrës dhe kremrat e kamuflazhit dhe për të lehtësuar aplikimin. Vaji i kastores mund të përdoret gjithashtu për të krijuar efekte të ndritshme në lëkurë (djersitje, lot, forcim të trupit: kulturë, arte interpretuese)Ajo siguron një shkëlqim natyral në disa efekte speciale të latexit dhe silikonit të aplikuara në lëkurë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Castor Oil

16.00

Përshkrimi:

Ky vaj vegjetal, 75 ml, është një përbërës që përdoret shpesh në kozmetikë.Mund të përdoret për të zbutur tekstilet e dendura siç janë themeli, gjaku artificial, përbërja e yndyrës dhe kremrat e kamuflazhit dhe për të lehtësuar aplikimin. Vaji i kastores mund të përdoret gjithashtu për të krijuar efekte të ndritshme në lëkurë (djersitje, lot, forcim të trupit: kulturë, arte interpretuese)Ajo siguron një shkëlqim natyral në disa efekte speciale të latexit dhe silikonit të aplikuara në lëkurë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon