Full Cover

22.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë korrektor  shumë mbules që mund të përdoret në fytyrë ose trup , ështe oil free dhe rezistente ndaj ujit, perfundimi është  mat.  Qetëson lëkurën ndaj njollave ose problemeve që mund të shfaqi . Zgjidh ngjyrën 1-2 tone më të hapur se lëkura pasi errësohet kur thahet,aplikojeni duke e tamponuar,sfumo konturet. Ky korrektor mund te mbuloj dhe tatuazhet mbi pudër akoma më tepër.
Mund të miksoni Full Cover me një krem pudër mbuluese duke dhënë efekt më uniform,vecanërisht me Water Blend bëhet akoma më rezistente. Gjithashtu mund të miksoni Full Cover dhe Camouflage Cream.

 

Mënyra e përdorimit:
Fillimisht aplikohet ngjyra korrektuese për të reduktuar pigmentacionin, më pas një ngjyrë të lëkurës për ta bërë uniforme. Mund të miksojmë korrektorin Camouflage me Primer ose kremin e pudrës. Në fund vendoset pudra fiksuese.
Ingredientët:

Full Cover

22.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë korrektor  shumë mbules që mund të përdoret në fytyrë ose trup , ështe oil free dhe rezistente ndaj ujit, perfundimi është  mat.  Qetëson lëkurën ndaj njollave ose problemeve që mund të shfaqi . Zgjidh ngjyrën 1-2 tone më të hapur se lëkura pasi errësohet kur thahet,aplikojeni duke e tamponuar,sfumo konturet. Ky korrektor mund te mbuloj dhe tatuazhet mbi pudër akoma më tepër.
Mund të miksoni Full Cover me një krem pudër mbuluese duke dhënë efekt më uniform,vecanërisht me Water Blend bëhet akoma më rezistente. Gjithashtu mund të miksoni Full Cover dhe Camouflage Cream.

 

Mënyra e përdorimit:
Fillimisht aplikohet ngjyra korrektuese për të reduktuar pigmentacionin, më pas një ngjyrë të lëkurës për ta bërë uniforme. Mund të miksojmë korrektorin Camouflage me Primer ose kremin e pudrës. Në fund vendoset pudra fiksuese.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon