Brow Pencil

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë laps për vetullat e cila jep ngjyrë dhe formë në mënyrë precize dhe të lehtënë sajë të formulës të dyllit dhe majës të saj asimetrike.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Brow Pencil

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë laps për vetullat e cila jep ngjyrë dhe formë në mënyrë precize dhe të lehtënë sajë të formulës të dyllit dhe majës të saj asimetrike.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon