Brow Gel

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë xhel fiksues për vetullat,formula e saj me fibra jo vetëm kreh dhe fikson vetullat në mënyrë precise duke I dhënë ngjyrë por dhe I jep volum atyre.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Brow Gel

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë xhel fiksues për vetullat,formula e saj me fibra jo vetëm kreh dhe fikson vetullat në mënyrë precise duke I dhënë ngjyrë por dhe I jep volum atyre.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon