Body Active Foaming Scrub 200ml

38.00

Përshkrimi:

Trajtim kozmetik qe nxit tonifikimin dhe vepron si antioksidant. Perberja e fresket dhe e lehte e ketij produkti karakterizohet nga nje arome natyrale qe nxit mikroqarkullimin

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Body Active Foaming Scrub 200ml

38.00

Përshkrimi:

Trajtim kozmetik qe nxit tonifikimin dhe vepron si antioksidant. Perberja e fresket dhe e lehte e ketij produkti karakterizohet nga nje arome natyrale qe nxit mikroqarkullimin

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon