Artist Rouge Lipstick

27.00

Clear
Përshkrimi:

Me nje pigmentim shume te larte, perfundim ne teksturen satin, ky buzekuq permban jetegjatesi 24 ore, duke hidratuar dhe i mbajtur te buta buzet.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Artist Rouge Lipstick

27.00

Clear
Përshkrimi:

Me nje pigmentim shume te larte, perfundim ne teksturen satin, ky buzekuq permban jetegjatesi 24 ore, duke hidratuar dhe i mbajtur te buta buzet.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon