Artist Rouge Light Lipstick

27.00

Clear
Përshkrimi:

Ky produkt permban nje teksture te lehte dhe hidratuese, e cila zgjat per 6 ore ne buze.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Artist Rouge Light Lipstick

27.00

Clear
Përshkrimi:

Ky produkt permban nje teksture te lehte dhe hidratuese, e cila zgjat per 6 ore ne buze.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon