Artificial Thick Blood

15.0046.00

Clear
Përshkrimi:

Produkt  i efekteve speciale që imiton gjakun por më I dendur dhe më i errët se ai likuid, ky gjak i rremë imiton derdhjen e ngadaltë dhe kirurgjinë. Mund të hollohet me vaj ricini dhe të përdoret afër syve dhe brenda gojës.

 

Mënyra e përdorimit:
Aplikimi: me gishtat, një pikatore, një furçë, një sfungjer, një shiringë ose një shpatull. Mund të aplikohet në efekte speciale për të imituar prerjet, mishrat dhe plagët e ndryshme. Paralajmërime: nga rrobat mund të hiqet me larje në ujë në 90 °, nga fytyra dhe trupi mund të hiqet me pastrues make upi kundra uji.
Ingredientët:

Artificial Thick Blood

15.0046.00

Clear
Përshkrimi:

Produkt  i efekteve speciale që imiton gjakun por më I dendur dhe më i errët se ai likuid, ky gjak i rremë imiton derdhjen e ngadaltë dhe kirurgjinë. Mund të hollohet me vaj ricini dhe të përdoret afër syve dhe brenda gojës.

 

Mënyra e përdorimit:
Aplikimi: me gishtat, një pikatore, një furçë, një sfungjer, një shiringë ose një shpatull. Mund të aplikohet në efekte speciale për të imituar prerjet, mishrat dhe plagët e ndryshme. Paralajmërime: nga rrobat mund të hiqet me larje në ujë në 90 °, nga fytyra dhe trupi mund të hiqet me pastrues make upi kundra uji.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon