Artificial Liquid Blood

15.0046.00

Clear
Përshkrimi:

Produkt  i efekteve speciale , i lëngshëm me ngjyrë te ngjashme me atë të gjakut  duke dhënë e fektin e gjakderdhjes, njollave në rroba dhe atë të operacionit. Mund të hollohet më tej me Oil Castor. Aplikimi: me gishtat, një pikatore, një furçë, një sfungjer ose një shiringë. Mund të aplikohet në efekte speciale për të simuluar prerjet, mishrat dhe plagët e ndryshme. Paralajmërime: nga rrobat mund të hiqet me larje në 90 ° ujë, nga fytyra dhe trupi mund të hiqet me pastrues make upi kundra uji.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Artificial Liquid Blood

15.0046.00

Clear
Përshkrimi:

Produkt  i efekteve speciale , i lëngshëm me ngjyrë te ngjashme me atë të gjakut  duke dhënë e fektin e gjakderdhjes, njollave në rroba dhe atë të operacionit. Mund të hollohet më tej me Oil Castor. Aplikimi: me gishtat, një pikatore, një furçë, një sfungjer ose një shiringë. Mund të aplikohet në efekte speciale për të simuluar prerjet, mishrat dhe plagët e ndryshme. Paralajmërime: nga rrobat mund të hiqet me larje në 90 ° ujë, nga fytyra dhe trupi mund të hiqet me pastrues make upi kundra uji.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon