Aromasoul Mediterranean Candle 280gr

31.00

Përshkrimi:

Qiri aromatik i karakterizuar nga era e vecante e agrumeve dhe freskia ndjellese e energjise se detit. Me baze limoni mesdhetar, dellinje, salvia, barbaroze etj…Eshte i realizuar nga nje lloj dylli qe ne permbajtje ka nje miks perberesish minerale dhe nje perqindje te larte perberesish bimore, te cilet nxisin akoma me shume leshimin e aromes. Zgjat me shume se 55 ore

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aromasoul Mediterranean Candle 280gr

31.00

Përshkrimi:

Qiri aromatik i karakterizuar nga era e vecante e agrumeve dhe freskia ndjellese e energjise se detit. Me baze limoni mesdhetar, dellinje, salvia, barbaroze etj…Eshte i realizuar nga nje lloj dylli qe ne permbajtje ka nje miks perberesish minerale dhe nje perqindje te larte perberesish bimore, te cilet nxisin akoma me shume leshimin e aromes. Zgjat me shume se 55 ore

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon