Aqua Xl Ink Liner

27.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë versioni i ri i Aqua Liner, 1.7 gr. Aqua Xl Ink Liner është penel likuid shumë rezistente dhe e pigmentuar, e papërshkrueshme nga uji. Aplikatori i hollë është shumë komod dhe preçiz,oil-free. Tekstura e saj lejon të sfumosh ngjyrat me njëra tjetrën, e gjeni në 11 ngjyra M -matte ; L -lustrous ; ME – metalic; D – diamond.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aqua Xl Ink Liner

27.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë versioni i ri i Aqua Liner, 1.7 gr. Aqua Xl Ink Liner është penel likuid shumë rezistente dhe e pigmentuar, e papërshkrueshme nga uji. Aplikatori i hollë është shumë komod dhe preçiz,oil-free. Tekstura e saj lejon të sfumosh ngjyrat me njëra tjetrën, e gjeni në 11 ngjyra M -matte ; L -lustrous ; ME – metalic; D – diamond.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon