Aqua Xl Eye Pencil

23.00

Clear
Përshkrimi:

Eshte versioni i ri i Aqua Eyes, 1.2 ml. Aqua Xl Eye Pencil është laps për sytë, e papërshkrueshme nga uji,këtë e bën të qëndrojë gjatë, tekstura e saj kremoze, e butë e bën mjaft të lehtë aplikimin dhe sfumimin.Aqua Xl Eye Pencil  është një laps shumë preçize, me 20 ngjyra shumë të pigmentuara M- matte; S- satiny ; I- iridescent ; ME- metallic ; D- diamond.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aqua Xl Eye Pencil

23.00

Clear
Përshkrimi:

Eshte versioni i ri i Aqua Eyes, 1.2 ml. Aqua Xl Eye Pencil është laps për sytë, e papërshkrueshme nga uji,këtë e bën të qëndrojë gjatë, tekstura e saj kremoze, e butë e bën mjaft të lehtë aplikimin dhe sfumimin.Aqua Xl Eye Pencil  është një laps shumë preçize, me 20 ngjyra shumë të pigmentuara M- matte; S- satiny ; I- iridescent ; ME- metallic ; D- diamond.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon