Aqua XL Color Paint

27.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë krem-xhel, 4.8 ml, me ngjyrë për sytë, e papërshkrueshme nga uji, hapet dhe sfumohet lehtësisht duke dhënë intesitet ngjyrash menjëherë pas aplikimit në sajë të formulës së saj me vajra silikoni. Aqua Xl Color Paint qëndron shumë gjatë tek sytë pa humbur intesitetin e ngjyrave, e gjeni në 20 tonalitete M- matte; I – iridescent ; L -lustrous. Aqua Xl Color Paint është versioni i ri i Aqua Cream.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aqua XL Color Paint

27.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë krem-xhel, 4.8 ml, me ngjyrë për sytë, e papërshkrueshme nga uji, hapet dhe sfumohet lehtësisht duke dhënë intesitet ngjyrash menjëherë pas aplikimit në sajë të formulës së saj me vajra silikoni. Aqua Xl Color Paint qëndron shumë gjatë tek sytë pa humbur intesitetin e ngjyrave, e gjeni në 20 tonalitete M- matte; I – iridescent ; L -lustrous. Aqua Xl Color Paint është versioni i ri i Aqua Cream.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon