Aqua Smoky Lash

28.00

Përshkrimi:

eshtë rimel për qerpikët, 7 ml, e papërshkrueshme nga uji, shumë i pigmentuar, i jep volum dhe zgjatje qerpikut duke i kthyer ato menjëherë. Në versionin waterproof gjëndet vetëm në ngjyrën e zezë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aqua Smoky Lash

28.00

Përshkrimi:

eshtë rimel për qerpikët, 7 ml, e papërshkrueshme nga uji, shumë i pigmentuar, i jep volum dhe zgjatje qerpikut duke i kthyer ato menjëherë. Në versionin waterproof gjëndet vetëm në ngjyrën e zezë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon