Aqua Smoky Extravagant

28.00

Përshkrimi:

Eshtë rimel për qerpikët, 7 ml, e papërshkrueshme nga uji, intesifikon shikimin me një impakt teatral. Qerpikë të definuara dhe preçize, kthen, zgjat dhe i jep volum qerpikut duke i dhënë tepër ngjyrë. Aqua Smoky Extravagant ne versionin waterproof dhe atë të thjeshtë gjëndet vetëm në ngjyrë të zezë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aqua Smoky Extravagant

28.00

Përshkrimi:

Eshtë rimel për qerpikët, 7 ml, e papërshkrueshme nga uji, intesifikon shikimin me një impakt teatral. Qerpikë të definuara dhe preçize, kthen, zgjat dhe i jep volum qerpikut duke i dhënë tepër ngjyrë. Aqua Smoky Extravagant ne versionin waterproof dhe atë të thjeshtë gjëndet vetëm në ngjyrë të zezë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon