Aqua Seal

27.00

Përshkrimi:

Eshtë një  produkt likuid, 12 ml, alchol free, i cili bën pluhurat e syve dhe lapsat të papërshkrueshme nga uji. Formula e saj intesifikon pigmentet për një rezultat dramatik dhe afatgjatë. Gjithashtu tret produktet waterproof të cilat janë tharë, mjafton të hidhni pak Aqua Seal. Mund të përdoret mbi produktet, të miksohet ose përpara aplikimit të tyre. Kini kujdes, duhet të rri pak të thahet, disa sekonda. Për ta hequr atë ju duhet një pastrues makeup-i për produktet waterproof.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aqua Seal

27.00

Përshkrimi:

Eshtë një  produkt likuid, 12 ml, alchol free, i cili bën pluhurat e syve dhe lapsat të papërshkrueshme nga uji. Formula e saj intesifikon pigmentet për një rezultat dramatik dhe afatgjatë. Gjithashtu tret produktet waterproof të cilat janë tharë, mjafton të hidhni pak Aqua Seal. Mund të përdoret mbi produktet, të miksohet ose përpara aplikimit të tyre. Kini kujdes, duhet të rri pak të thahet, disa sekonda. Për ta hequr atë ju duhet një pastrues makeup-i për produktet waterproof.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon