Aqua Matic Eye Shadow

25.00

Clear
Përshkrimi:

Ky produkt i cili perdoret si eye shadow, eshte shume i lehte ne perdorim dhe jep rezultate shume te bukura ne sy, fale tekstures se bute qe e karakterizon. Ky produkt eshte 1.4 gr.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aqua Matic Eye Shadow

25.00

Clear
Përshkrimi:

Ky produkt i cili perdoret si eye shadow, eshte shume i lehte ne perdorim dhe jep rezultate shume te bukura ne sy, fale tekstures se bute qe e karakterizon. Ky produkt eshte 1.4 gr.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon