Aqua Lip

20.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë laps për buzët, 1.2 gr, shumë rezistente dhe e papërshkrueshme nga uji. Formula e saj me Vitamin E dhe Jojoba e bën atë mjaft komode,aplikohet lehtësisht nga tekstura e butë, efekti i saj është mat.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aqua Lip

20.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë laps për buzët, 1.2 gr, shumë rezistente dhe e papërshkrueshme nga uji. Formula e saj me Vitamin E dhe Jojoba e bën atë mjaft komode,aplikohet lehtësisht nga tekstura e butë, efekti i saj është mat.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon