Aqua Lip Waterproof Pencil

19.0020.00

Clear
Përshkrimi:

Ky produkt eshte nje laps buzesh kundra ujit, i cili jep nje rezultat te kenaqshem dhe me pigment te larte.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aqua Lip Waterproof Pencil

19.0020.00

Clear
Përshkrimi:

Ky produkt eshte nje laps buzesh kundra ujit, i cili jep nje rezultat te kenaqshem dhe me pigment te larte.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon