Aqua Brow

47.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë xhel shumë I pigmentuar, kundër uji që I jep formë dhe ngjyrë vetullës.Formula e saj shumë e pigmentuar dhe kundër uji  bën që ajo të qëndrojë gjatë duke u fiksuar mirë mbi vetull me një mbulim të plotë. Aqua Brow mund ta gjeni dhe në kit bashkë me dy furce dhe një kuletë për ta patur gjithmonë me vete.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aqua Brow

47.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë xhel shumë I pigmentuar, kundër uji që I jep formë dhe ngjyrë vetullës.Formula e saj shumë e pigmentuar dhe kundër uji  bën që ajo të qëndrojë gjatë duke u fiksuar mirë mbi vetull me një mbulim të plotë. Aqua Brow mund ta gjeni dhe në kit bashkë me dy furce dhe një kuletë për ta patur gjithmonë me vete.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon