Aqua Brow Kit

47.00

Clear
Përshkrimi:

Ky produkt eshte kundra ujit, 7 ml, i pajisur me nje furce me kend, nje krehese vetullash dhe xhelin e vetullave. Te gjitha keto i gjeni ne nje cante te vogel, te pershtatshme per udhetim.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aqua Brow Kit

47.00

Clear
Përshkrimi:

Ky produkt eshte kundra ujit, 7 ml, i pajisur me nje furce me kend, nje krehese vetullash dhe xhelin e vetullave. Te gjitha keto i gjeni ne nje cante te vogel, te pershtatshme per udhetim.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon