Aqua Black

27.00

Përshkrimi:

Eshtë krem, 7 gr, në ngjyrë të zezë, e papërshkrueshme nga uji, shumë rezistente e cila përdoret si penel dhe ton për sytë, perfekte për Smoky Eye.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Aqua Black

27.00

Përshkrimi:

Eshtë krem, 7 gr, në ngjyrë të zezë, e papërshkrueshme nga uji, shumë rezistente e cila përdoret si penel dhe ton për sytë, perfekte për Smoky Eye.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon