An Extra Strong Hairspray 400ml

20.00

Përshkrimi:

Për stilimet që qëndrojnë kundër lagështisë, kohës dhe lëvizjes. Kjo është një fletë shtesë e fortë e flokëve e cila bllokon flokët në vend për aq kohë sa të jetë nevoja, pa lënë mbetje ose ngjitje. Spërkatni mbi stilimin .

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

An Extra Strong Hairspray 400ml

20.00

Përshkrimi:

Për stilimet që qëndrojnë kundër lagështisë, kohës dhe lëvizjes. Kjo është një fletë shtesë e fortë e flokëve e cila bllokon flokët në vend për aq kohë sa të jetë nevoja, pa lënë mbetje ose ngjitje. Spërkatni mbi stilimin .

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon