Active Pureness Fluid 60ml

39.00

Përshkrimi:

Krem hidratues per fytyra te yndyrshme. Kombinimi unik i vitamines C me pluhurat qe japin efektin mat, e bejne kete produkt ideal per trajtimin e lekures dhe perfekt si baze para aplikimit te grimit. Keshillohet te perdoret gjate periudhes se veres, ne kohe te ngrohte dhe me lageshti. Eshte ideal edhe per meshkujt

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Active Pureness Fluid 60ml

39.00

Përshkrimi:

Krem hidratues per fytyra te yndyrshme. Kombinimi unik i vitamines C me pluhurat qe japin efektin mat, e bejne kete produkt ideal per trajtimin e lekures dhe perfekt si baze para aplikimit te grimit. Keshillohet te perdoret gjate periudhes se veres, ne kohe te ngrohte dhe me lageshti. Eshte ideal edhe per meshkujt

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon