A Strong Hairspray 400ml

20.00

Përshkrimi:

Llak i fortë i padukshëm i flokëve i jep strukturës rezistente ndaj lagështisë së flokëve pa e rënduar atë. Lehtë për të punuar dhe larë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

A Strong Hairspray 400ml

20.00

Përshkrimi:

Llak i fortë i padukshëm i flokëve i jep strukturës rezistente ndaj lagështisë së flokëve pa e rënduar atë. Lehtë për të punuar dhe larë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon